Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
SS Ecofriendly Senzor za smeće

SS Ecofriendly Senzor za smeće

Kvalitet životnog života uvek može da kaže iz malenog dela, Doublux smeća može biti samo deo. Direktno će prikazati plemenitog vlasnika zbog modernog izgleda, nove funkcije, svežeg mirisa itd. Kada dobiješ Doublux koš za otpatke, ne bi bilo samo lakše prikupljanje smeća, već će se promeniti i životni stil.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

BELEM Serija Inteligentni Senzor za smeće
Sirova materija inteligentnog senzora za smeće
Sirova materija sve crne plastike koju možete pronaći u našoj korpi za otpatke je novi materijal Polipropilen (PP), najočiglednija razlika između novog i starog materijala je miris, novi nema nikakav miris, kao stari jedan ima oštar miris. Sva šarena spoljna cijev izrađena od šarene boje i kompozitnih materijala, RS kanta za otpatke je napravljena od nerđajućeg čelika 410.


Parametar proizvoda

Naziv modela

DLX-BL-809 / DLX-BL-821

Brand

DOUBLUX; OEM

Certifikat

CE, ROHS

Veličina

24 * 24 * 34cm / 27 * 27 * 57,5cm

Zapremina linije

9L / 21L

Površine

Zaštitni sloj od nehrđajućeg čelika ili DPD

Boja

Čelični čelik (BS)
Mesec bela (MW)
Zlato šampanjca (CG)
Fluorit ljubičasta (FP)
Zlatno zlato (RG)
Chanel pink (CP)
Tiffany plava (TB)

Motivira moć

Inteligentni senzor (4 AA baterije)

Oblik

Square

Mjesto porijekla

HENAN, Kina

Funkcija

Ekološki prihvatljiv, vodootporan, otporan na prašinu, protiv rđe, anti-otisak prsta

Aplikacija

Dnevna soba / kuhinja / blagovaona / soba / kancelarija

Funkcija

Recikliranje smeća i antibakterijski otpad

Funkcija proizvoda i primjena inteligentnog senzora za smeće
1) Inteligentni senzor, automatski se otvori.
Doubloux inteligentna rastojanja senzora za smeće je 30 cm, što znači da ako se bilo šta dostiže oko 30 cm na vrhu, poklopac će se automatski otvoriti, a pet sekundi kasnije automatski zatvoriti. Njegov sistem može identificirati okruženje, poklopac će ostati otvoren ako ostaci ili ruka ostaju u dometu infracrvenog senzora. Pet sekundi nakon što se vaša ruka pomeri sa poklopca, zatvara se automatski. Tehnologija uštede energije zadržava životni vek baterije za 20% duže u normalnoj svakodnevnoj upotrebi.

image004.jpg


2) Meki zatvoreni i izdržljiv poklopac
Poklopac sa mekanim zatvaranjem se otvara i zatvara lako i tiho i dizajniran je kako bi sprečio da se mirisi izbjegavaju. Poklopac tihog zatvaranja sa patentiranom tehnologijom poklopca zaustavlja iritantni "klang" koji tako često najavljuje posetu kanti, i ima pametnu funkciju za otvaranje vrata u to vreme kada vam je potreban pristup duže. I rezultat dugogodišnjeg mehaniziranog testiranja pokazao je da poklopac inteligentnog kanta za otpatke može izdržati najmanje 150.000 puta, pa možemo reći da njegov vijek trajanja može biti najmanje 10 godina.

image006.jpg


3) Dizajn poklopca jednostavnog uklanjanja:
Poklopac inteligentnog poklopca za smeće može se lako ukloniti, korisniku bi bilo veoma pogodno kada treba da očisti ili zameni vreću za smeće. Otvor za bateriju (veličine 4 komada 3A) nalazi se na dnu poklopca, koji je takođe vrlo jednostavan za zamjenu.

image008.jpg

4) Rukovati
Velika dodatna jaka ugrađena drška omogućava vam jednostavno prianjanje ili podizanje kante.

image010 (001)


5) Otvor za pričvršćivanje vreća za smeće:
U unutrašnjoj cevi Doubloux Kanta za otpatke nalazi se rupa za odlaganje otpada u vrećici, tako da se vrećica za smeće fiksira na unutrašnju cijev, a takođe neće biti izložena izvan kante za smeće.

6) Baza koja nije klizava
Sa blokadom protiv nagiba pod snažnom pedalom, uvek će se smiriti dok se bavite rubom. Na donjoj bazi se nalaze gumene podloge za zaštitu poda i držanje kante gde ga želite.

image012 (001)


Detalji o proizvodnji inteligentnog senzora za smeće

image014.jpg


Period proizvodnje
Zavisi od količine, obično 20-30 dana nakon potvrđivanja porudžbine.


Hot Tags: SS ekofriendly senzor za smeće, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, kupovina, cijena, kotacija, rasuti, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit