Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
SS Ecofriendly Pedal Trash Bin

SS Ecofriendly Pedal Trash Bin

Kvalitet životnog života uvek može da kaže iz malenog dela, Doublux smeća može biti samo deo. Direktno će prikazati plemenitog vlasnika zbog modernog izgleda, nove funkcije, svežeg mirisa itd. Kada dobiješ Doublux koš za otpatke, ne bi bilo samo lakše prikupljanje smeća, već će se promeniti i životni stil.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

HAANJA Serija od nehrđajućeg čelika Step Pedal smeća Can
Sirova materija od inoxa sa koracima od pedala
Sirova materija sve crne plastike koju možete pronaći u našoj korpi za otpatke je novi materijal Polipropilen (PP), najočiglednija razlika između novog i starog materijala je miris, novi nema nikakav miris, kao stari jedan ima oštar miris. Sva šarena spoljna cijev izrađena od šarene boje i kompozitnih materijala, RS kanta za otpatke je napravljena od nerđajućeg čelika 410.

Parametar proizvoda

Naziv modela

DLX-HA-608

Brand

DOUBLUX; OEM

Certifikat

CE, ROHS

Veličina

28 * 25 * 35,5 cm

Zapremina linije

8L

Površine

Zaštitni sloj od nehrđajućeg čelika ili DPD

Pokrivački mehanizam

Lagano, tiho zatvaranje

Boja

Čelični čelik (BS)
Mesec bela (MW)
Zlato šampanjca (CG)
Fluorit ljubičasta (FP)
Zlatno zlato (RG)
Chanel pink (CP)
Tiffany plava (TB)

Motivira moć

Pedala stopala

Oblik

Cilindar

Mjesto porijekla

HENAN, Kina

Funkcija

Ekološki prihvatljiv, vodootporan, otporan na prašinu, protiv rđe, anti-otisak prsta

Aplikacija

Dnevna soba / kuhinja / blagovaona / soba / kancelarija

Funkcija

Recikliranje smeća i antibakterijski otpad

Karakteristika proizvoda i primena kante za otpad od nerđajućeg čelika
Lako se otvori
Pametan centralni poklopac za otvaranje vrata se lako otvara, a zatim se lagano vraća u svoje mesto dok gumeni jastučići drže kanticu upravo tamo gde želite, bez oštećenja vaših podova.

Non-Slip Base
Sa blokadom protiv nagiba pod snažnom pedalom, uvek će se smiriti dok se bavite rubom. Na donjoj bazi se nalaze gumene podloge za zaštitu poda i držanje kante gde ga želite.

Lako je isprazniti
Postoji praktična ručica za nošenje ugrađena u zadnju stranu, tako da je lako prazniti i pomeriti ako je potrebno, a jaka unutrašnja kofica iz polipropilena čine ga za prazninu.

Soft-Close poklopac
Poklopac sa mekim zatvaranjem se otvara i zatvara lako i tiho i osmišljen je kako bi sprečio brijanje mirisa. Poklopac tihog zatvaranja sa patentiranom tehnologijom poklopca zaustavlja iritantni klip koji često najavljuje posetu kanti i ima pametnu funkciju za boravak u toj dobi kada vam je potreban pristup duži.

Otisak prsta
Otporan na otiske prstiju otporan je na mrlje kako bi se nehrđajući čelik držao sjajnijim i čvrsta osnova bez skidanja gumenih podloga za zaštitu poda i držanje kante tamo gdje to želite.

Skriveni dizajn deodorizacije.
Da bi ceo sistem bio čista i svež, u poklopcu je zamenljivi filter za miris kako bi se neutralisao bilo koji neprijatan miris.

image004 (001)

Otvor za pričvršćivanje vreća za smeće:
U unutrašnjoj cevi Doubloux Kanta za otpatke nalazi se rupa za odlaganje otpada u vrećici, tako da se vrećica za smeće fiksira na unutrašnju cijev, a takođe neće biti izložena izvan kante za smeće.

Funkcija držanja poklopca
Poklopac ima funkciju držanja, to je vrlo humanizacioni dizajn, mnogo je povoljnije kada korisnici moraju promijeniti vreću za smeće ili dugo držati poklopac cijevi otvoren, jer korisnici ne moraju dugo da stoje na pedalu.

image006 (001)

Pedala ljudske mehanike:
Doubloux dizajnira pedalu kante za otpatke prema ljudskim mehaničarima kako bi korisnicima pomogao da otvore kantu za stopala vrlo lako. Kutija za pedale je često prva stvar koju treba odustati, ali pedale Doublux-a za otpad su izrađene od čelika i traju više od 50.000 koraka ... više od 15 koraka dnevno 10 godina!

Velika jaka ručka
Velika dodatna jaka ručka vam omogućava da držite i podignete kantu lako i udobno.

image008 (001)

Proizvodnja Detalji o kanti za otpad od nerđajućeg čelika

image010.jpg

image012.jpg

Kvalifikacija proizvoda od pedale HAANJA Trash Bin

image013.jpg


Period proizvodnje
Zavisi od količine, obično 20-30 dana nakon potvrđivanja porudžbine.


Hot Tags: SS ekofriendly pedal kanta za otpatke, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, kupovina, cijena, citati, rasuti, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit