Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
Kutija za otpad od nerđajućeg čelika

Kutija za otpad od nerđajućeg čelika

Kvalitet životnog života uvek može da kaže iz malenog dela, Doublux smeća može biti samo deo. Direktno će prikazati plemenitog vlasnika zbog modernog izgleda, nove funkcije, svežeg mirisa itd. Kada dobiješ Doublux koš za otpatke, ne bi bilo samo lakše prikupljanje smeća, već će se promeniti i životni stil.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Hite serija Ekskluzivno smeće od nerđajućeg čelika i recikliranje Can
Sirova materija ekskluzivnog smeća od nerđajućeg čelika i reciklaže Can
Pedal HITE Trash Bin je najnoviji pronalazak sa visokim kvalitetom koji je prošao kroz CE sertifikaciju i ROHS sertifikat. Izrađen je od nerđajućeg čelika i nove plastične PP (Najočiglednija razlika između novog i zamrznutog materijala je miris. Nova plastika je bez mirisa, a stari ima oštar, neprijatan miris. Trebali bi biti prvi u Kini koristite novu plastiku kao unutrašnju cev). Posvećeni smo kanti za smeće nekoliko godina, tako da postajamo sve popularniji na svjetskom tržištu. Nadam se da ćemo biti vaš najbolji partner u Kini.


Parametar proizvoda ekskluzivnog smeća od nerđajućeg čelika i reciklaze Can

Artikal br.

DLX-HT-605 / DLX-HT-612

Brand

DOUBLUX; OEM

Certifikat

CE, ROHS

Veličina

21 * 27 * 34cm / 25,2 * 32 * 41cm

Zapremina linije

5L; 12L

Površine

DPD zaštitni premaz i antibakterijski premaz

Pokrivački mehanizam

Mekano, tiho blizu

Boja

Brušeni čelik (BS)
Moonlight White (MW)
Champagne Gold (CG)
Fluorit Ljubičasta (FP)
Rose Gold (RG)
Chanel Pink (CP)
Tiffany Blue (TB)

Motivira moć

Pedala stopala

Oblik

Cilindar

Mjesto porijekla

HENAN, Kina

Funkcija

Ekološki prihvatljiv, vodootporan, otporan na prašinu, protiv rđe, anti-otisak prsta

Aplikacija

Dnevna soba / kuhinja / trpezarija / Kupatilo / soba / kancelarija / hotel / restoran

Funkcija

Recikliranje smeća i antibakterijski otpad

Funkcija proizvoda i primjena ekskluzivnog smeća od nerđajućeg čelika i reciklaze Can
Lako se otvori
Pametan centralni poklopac za otvaranje vrata se lako otvara, a zatim se lagano vraća u svoje mesto dok gumeni jastučići drže kanticu upravo tamo gde želite, bez oštećenja vaših podova.

Non-Slip Base
Sa blokadom protiv naginjanja pod snažnom pedalom, uvek će sedeti dok se bavite đubretom. Nekonstruktivna baza ima gumene podloge za zaštitu podova i držati kantu tamo gde želite.

Lako je isprazniti
Postoji praktična ručica za nošenje ugrađena u zadnju stranu, tako da je lako prazniti i pomeriti ako je potrebno, a jaka unutrašnja kofica iz polipropilena čine ga za prazninu.

Otisak prsta
Otporan na otiske prstiju otporan je na mrlje kako bi se nehrđajući čelik držao sjajnijim i čvrsta osnova bez skidanja gumenih podloga za zaštitu poda i držanje kante tamo gdje to želite.

Soft-Close poklopac
Poklopac sa mekim zatvaranjem se otvara i zatvara lako i tiho i osmišljen je kako bi sprečio brijanje mirisa. Poklopac tihog zatvaranja sa patentiranom tehnologijom poklopca zaustavlja iritantni "klang" koji tako često najavljuje posetu kanti, i ima pametnu funkciju za otvaranje vrata u to vreme kada vam je potreban pristup duže.

image004(001).jpg

image006(001).jpg

Otvor za pričvršćivanje vreća za smeće:
U unutrašnjoj cevi Doubloux Kanta za otpatke nalazi se rupa za odlaganje otpada u vrećici, tako da se vrećica za smeće fiksira na unutrašnju cijev, a takođe neće biti izložena izvan kante za smeće.

image008.jpg

Skriveni dizajn deodorizacije.
Da bi ceo sistem bio čista i svež, u poklopcu je zamenljivi filter za miris kako bi se neutralisao bilo koji neprijatan miris.

image010.jpg

Pedala ljudske mehanike:
Doubloux dizajnira pedalu kante za otpatke prema ljudskim mehaničarima kako bi korisnicima pomogao da otvore kantu za stopala vrlo lako. Kutija za pedale je često prva stvar koju treba odustati, ali pedale Doublux-a za otpad su izrađene od čelika i traju više od 50.000 koraka ... više od 15 koraka dnevno 10 godina!

image012(001).jpg

Funkcija držanja poklopca
Poklopac ima funkciju držanja, to je vrlo humanizacioni dizajn, mnogo je povoljnije kada korisnici moraju promijeniti vreću za smeće ili dugo držati poklopac cijevi otvoren, jer korisnici ne moraju dugo da stoje na pedalu.

image014(001).jpg

Detalji o proizvodu

image016.jpg


Kvalifikacija proizvoda kanta za smeće pedala HITE

image018.jpg


Isporuka, isporuka

image020.jpg


Period proizvodnje
Zavisi od količine, obično 20-30 dana nakon potvrđivanja porudžbine.


Hot Tags: kanta za smeće od nehrđajućeg čelika, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kupovina, cena, kotacija, rasut, izrađena u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit