Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
Kancelarijski prostor za odlaganje otpadaka od nerđajućeg čelika

Kancelarijski prostor za odlaganje otpadaka od nerđajućeg čelika

Kvalitet životnog života uvek može da kaže iz malenog dela, Doublux smeća može biti samo deo. Direktno će prikazati plemenitog vlasnika zbog modernog izgleda, nove funkcije, svežeg mirisa itd. Kada dobiješ Doublux koš za otpatke, ne bi bilo samo lakše prikupljanje smeća, već će se promeniti i životni stil.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Nerđajući čelik BASEL serija smeća Can
Sirovi materijal od inoxa za smeće
Sirova materija sve crne plastike koju možete pronaći u našoj korpi za otpatke je novi materijal Polipropilen (PP), najočiglednija razlika između novog i starog materijala je miris, novi nema nikakav miris, kao stari jedan ima oštar miris. Sva šarena spoljna cijev izrađena od šarene boje i kompozitnih materijala, RS kanta za otpatke je napravljena od nerđajućeg čelika 410.


Parametar proizvoda

Naziv modela

DLX-BS-806 / DLX-BS-812

Brand

DOUBLUX; OEM

Certifikat

CE, ROHS

Veličina

21 * 27,8 * 29cm / 24 * 32,7 * 40,5 cm

Zapremina linije

6L / 12L

Površine

Zaštitni sloj od nehrđajućeg čelika ili DPD


Boja

Čelični čelik (BS)
Zlato šampanjca (CG)
Zlatno zlato (RG)

Motivira moć

Pedala stopala

Oblik

Square

Mjesto porijekla

HENAN, Kina

Funkcija

Ekološki prihvatljiv, vodootporan, otporan na prašinu, protiv rđe, anti-otisak prsta

Aplikacija

Dnevna soba / kuhinja / blagovaona / soba / kancelarija

Funkcija

Recikliranje smeća i antibakterijski otpad


Funkcija proizvoda i primjena kante za smeće od nerđajućeg čelika
Lako se otvori
Pametan centralni poklopac za otvaranje vrata se lako otvara, a zatim se lagano vraća u svoje mesto dok gumeni jastučići drže kanticu upravo tamo gde želite, bez oštećenja vaših podova.


Non-Slip Base
Sa blokadom protiv naginjanja pod snažnom pedalom, uvek će sedeti dok se bavite đubretom. Nekonstruktivna baza ima gumene podloge za zaštitu podova i držati kantu tamo gde želite.


Lako je isprazniti
Postoji praktična ručica za nošenje ugrađena u zadnju stranu, tako da je lako prazniti i pomeriti ako je potrebno, a jaka unutrašnja kofica iz polipropilena čine ga za prazninu.


Skriveni dizajn deodorizacije.
Da bi ceo sistem bio čista i svež, u poklopcu je zamenljivi filter za miris kako bi se neutralisao bilo koji neprijatan miris.


Soft-Close poklopac
Poklopac sa mekim zatvaranjem se otvara i zatvara lako i tiho i osmišljen je kako bi sprečio brijanje mirisa. Poklopac tihog zatvaranja sa patentiranom tehnologijom poklopca zaustavlja iritantni "klang" koji tako često najavljuje posetu kanti, i ima pametnu funkciju za otvaranje vrata u to vreme kada vam je potreban pristup duže.

image003.jpg


Otisak prsta
Otporan na otiske prstiju otporan je na mrlje kako bi se nehrđajući čelik držao sjajnijim i čvrsta osnova bez skidanja gumenih podloga za zaštitu poda i držanje kante tamo gdje to želite.

image005.jpg


Otvor za pričvršćivanje vreća za smeće:
U unutrašnjoj cevi Doubloux Kanta za otpatke nalazi se rupa za odlaganje otpada u vrećici, tako da se vrećica za smeće fiksira na unutrašnju cijev, a takođe neće biti izložena izvan kante za smeće.

image007 (001)


Pedala ljudske mehanike:
Doubloux dizajnira pedalu kante za otpatke prema ljudskim mehaničarima kako bi korisnicima pomogao da otvore kantu za stopala vrlo lako. Kutija za pedale je često prva stvar koju treba odustati, ali pedale Doublux-a za otpad su izrađene od čelika i traju više od 50.000 koraka ... više od 15 koraka dnevno 10 godina!

image009.jpg


Izuzetno snažna ručka:
Velika dodatna snažna drška omogućava vam lako i udobno držanje ili podizanje kante.

image011.jpg


Funkcija držanja poklopca
Poklopac ima funkciju držanja, to je vrlo humanizacioni dizajn, mnogo je povoljnije kada korisnici moraju promijeniti vreću za smeće ili dugo držati poklopac cijevi otvoren, jer korisnici ne moraju dugo da stoje na pedalu.


Spoljašnji barel DPD Zaštitni premaz
Zaštitna obloga je narandžasta boja, što može znatno smanjiti verovatnoću unakrsne infekcije. Klasa od membrane može doseći najviši nivo, 0 stepen. Takođe može efikasno inhibirati rast gljiva; uklonite druge štetne materije, kako biste stvorili lijepo ugodno okruženje.

image013.jpg


Detalji proizvodnje

image015.jpg


Period proizvodnje
Zavisi od količine, obično 20-30 dana nakon potvrđivanja porudžbine.


Hot Tags: Kancelarija za trgovinu na veliko, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kupovina, cena, kotacija, rasveta, napravljena u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit