Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
News Detail
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako smeće može deodorizirati u vrućim vremenskim uslovima

Edit:Henan Doublux Trade Development Co, LtdUpDate:Apr 12, 2018

U vrućem vremenu, smeće uvek može da izaziva neprijatne mirise zbog vremena, a kako se smeće ne može postati miris postao je problem koji je razmatrao odeljenje za zaštitu životne sredine. Evo tri načina na koji možemo pričati o dezodoransu za smeće:

Prvi je poklopac kante za smeće: može smanjiti miris koji se emituje u okolinu kante za smeće i može u velikoj mjeri smanjiti miris koji korisnik smrdi prilikom odlaganja smeća tako da odlaganje smeća više ne može biti glavobolja. Pogodan je za odvajanje i oporavak smeća, smanjujući zagađenje životne sredine. Kada postoje mobilni kamioni za smeće za sakupljanje smeća, kante za smeće se mogu ukloniti kako bi se olakšalo podizanje kamiona za smeće i čišćenje i transport smeća koji se nalazi u velikim kanti za smeće izvan kanti.

Druga je upotreba blokova aktiviranog ugljenika za adsorbovanje mirisa kante za smeće. Unutrašnja bačva se lako razmaže i pere. Blok aktivnog ugljenika može se redovno zamjenjivati i neće se proizvesti miris. Osigurano je i okoliš i osigurano je ljudsko zdravlje.

Treća metoda je smanjiti temperaturu kroz frižider kako bi se smanjila temperatura unutar smeća; kontroler snage se koristi za kontrolu radnog stanja frižidera, može smanjiti temperaturu unutar smeća, odložiti fermentaciju kvarljive hrane proizvesti gasove mirisa Brzina smanjuje zagađenje okolini.