Henan Doublux Trade Development Co, Ltd
Znanja
Dom > Znanja > Sadržaj

Razumna upotreba kanti za smeće

Edit:Henan Doublux Trade Development Co, LtdUpDate:Apr 12, 2018

1. Da bi pigmenti imali bolju disperziju u proizvodima: U procesu proizvodnje masterbatch-a, pigment mora biti rafiniran kako bi se poboljšala disperzibilnost i boja za bojenje pigmenata. Nosilac specijalnog masterbatch-a je isti kao plastika proizvoda. Dobra kompatibilnost, čestice pigmenta mogu biti dobro raspršene u plastici proizvoda nakon zagrevanja i topljenja.

2. Pomaže u održavanju hemijske stabilnosti pigmenta: Kada se pigment direktno koristi, pigment će apsorbirati vodu, oksidirati itd. Zbog direktnog kontakta pigmenta sa vazduhom tokom skladištenja i upotrebe. , izolacija vlage, može učiniti kvalitet pigmenata trajno nepromijenjena.

3. Da obezbedi stabilnost boje proizvoda: čestice masterbatch-a su slične česticama smole, što je pogodnije i preciznije u merenju. Kada se smeša pomeša, neće se držati kontejnera, a mešavina sa smolom je takođe ravnomernija, tako da se može obezbediti stabilnost količine dodavanja. Osigurajte stabilnost boje proizvoda.

4. Za zaštitu zdravlja operatera: Pigmenti su uglavnom praškovi, lako se leti kada se dodaju i mešaju, i utiče na zdravlje operatora prilikom udisanja.